Ihmeellinen sosiaalityö

Posted on Updated on

Mitä ihmettä on sosiaalityö?

Julkisuus tuo sosiaalityötä esille usein mustavalkoisesti, joko hyvänä tai pahana. Vaikka sosiaalityössä on paljon haasteita ja kehittämisenkin tarpeita, on sen perimmäinen pyrkimys työskennellä ihmisten hyväksi. 

Ensimmäisessä suomalaisessa Sosiaalityön päivän videossa sosiaalityöntekijät ja heidän yhteistyökumppaninsa kuvailevat työtä moniäänisesti.

Kansainvälistä sosiaalityön päivää vietetään tiistaina 18.3.2014. Toivotamme kaikille sosiaalityöntekijöille tsemppiä ja voimia. Jatkakaa taistelua ihmisten oikeuksien puolesta, yhteiskunnan syrjiviä rakenteita vastaan! Videon myötä haastamme kaikki sosiaalialan työntekijät kertomaan omassa työskentelyverkostoissaan, mitä teet työksesi.

Sosiaalinen tekijä -blogisti kertoi Ylen Puhe -radiokanavalla sosiaalialan julkisuuteen liittyvistä haasteista ja blogin synnystä. Kuuntele radiohaastattelu osoitteesta: http://areena.yle.fi/radio/2213060

Terveisin, Sosiaalinen tekijä -blogin ylläpitäjät

Mainokset

One thought on “Ihmeellinen sosiaalityö

    Marjo Sappio said:
    3.12.2014 10.56

    Sosiaalityöntekijän kenttä, jossa hän toimii on todella monialainen. Kuka tahansa meistä voi jossain elämäntilanteessa tarvita sosiaalityöntekijän ammattitaitoa.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s