Suomen suurin sosiaalialan someyhteisö

Posted on

SoTe 1 v.

 

Sosiaalinen tekijä -blogi onnittelee itseään 1-vuotissyntymäpäivillä.

Blogi syntyi sosiaalialan työntekijöiden tarpeesta luoda foorumi, jonka välityksellä voi nopeasti osallistua yhteiskunnalliseen keskusteluun. Perustamisrysäyksessä oli mukana kymmenkunta sosiaalialan opiskelijaa, työntekijää, opettajaa ja tutkijaa sekä yksi toimittaja. Kannustajina ja kommentoijina oli satoja sosiaalialan ja sosiaalialasta kiinnostunutta  ihmistä eri foorumeilta.

Ensimmäisen vuoden  aikana olemme julkaisseet 50 blogikirjoitusta, joita on jo luettu  256 000 kertaa. Facebook-sivullamme on yli 3 300 seuraajaa ja Twitterissä reippaat 1180. Eri postauksia on kommentoitu blogissa lähes 400 kertaa. Lisäksi keskusteluita käydään Facebookissa ja Twitterissä. Olemme kasvaneet maamme suurimmaksi sosiaalialaa käsitteleväksi someyhteisöksi. Blogi on noteerattu TV:n ajankohtaisohjelmissa ja radio-ohjelmissa vuoden aikana useasti. Ylläpitäjät ovat käyneet kertomassa blogista ja sen ideasta lukuisissa tapahtumissa ja seminaareissa sekä kirjoittaneet useita lehtikirjoituksia maakuntasanomalehtiin. Tekstejä tuottavat blogin lukijat ja ylläpitäjät.

Luetuimmat kirjoituksemme ovat;

JUMALISTE, SANOVAT SOSIAALITYÖNTEKIJÄT

Sosiaalityöntekijä tekee aina väärin

Työttömälle tarjotaan uutta raippaa

Lapsuuteni helvetissä

Terveisiä syyllistäjille

Blogia ylläpidetään vapaa-ajalla, ilman taloudellisia tavoitteita tai korvauksia. Tarkoituksemme on saada aikaan monipuolista julkista keskustelua hyvinvointivaltion tuloksista ja kehittämisen tarpeista. Kannustamme erityisesti sosiaalialan työntekijöitä ja asiakkaita tuomaan arjen väkevällä äänellä esille kokemaansa todellisuutta.

Tervetuloa osallistumaan keskusteluun eri foorumeillamme ja kirjoittamaan blogitekstejä!

Juhlapäivän kunniaksi haastamme sinut kuvailemaan sosiaalisessa mediassa, mikä hyvinvointivaltiossa nappaa? Miksi se on säilyttämisen arvoinen? Mitä pitäisi ehdottomasti muuttaa? Mistä olet ylpeä? Mihin olet tyytyväinen? Mistä olet iloinen?

Juhlimme Twitterissä  – osallistu Twitter-chatiin 11.11. kello 19-21. Tägää ajatuksesi #sote1v #hvvnappaa

Terveisin ylläpito

 

 

Mainokset

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s